QUI SOM?

El Departament de Comerç i Màrqueting de l’Institut Guillem Catà, que és un centre públic que t’ofereix Cicles formatius de la família professional de Comerç i Màrqueting a la Catalunya Central.

QUÈ FEM?

- Impartim el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats comercials (en format DUAL) i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de vendes i espais comercials.

- Les pràctiques en empreses poden ser remunerades a Grau Mitjà, si s’accedeix a la modalitat DUAL i, al Grau Superior a través de la beca de la Fundació Lacetània.

 

COM HO FEM?

- T’oferim una formació professional que prioritza la vessant pràctica amb l’objectiu d’ajudar-te en la teva incorporació al món laboral.

- Aportem a les empreses alumnes formats amb un sistema eminentment pràctic, basat en projectes que es treballen en empreses reals i també en simulacions dins dels tallers.

- T’oferim un contacte molt intens amb el món empresarial, a través de visites a empreses i amb xerrades de professionals de diversos sectors.

- I tot això ho fem a partir de treballs amb empreses reals del nostre entorn: estudis de mercat, treballs de màrqueting, aparadors en establiments de la zona, anàlisi i propostes de millora del marxandatge per a empreses diverses, etc.

 

PROFESSORAT

Montse Coll. Tutora de 2n curs de Grau Superior.

Ferran Farràs. Tutor de 1r curs de Grau Mitjà.

Toni Galera. Cap de departament.

Joan Garcia. Tutor de 2n curs de Grau Mitjà.

Àngels Masats.

Joan Lluís Reig.

Toni Torné. Tutor de1r curs de Grau Superior.

 

ON SOM?

Ens pots venir a veure en persona al barri de la Font dels Capellans de Manresa.

Consulta el plànol per venir al nostre Institut, el GUILLEM CATÀ.

 

SEGUEIX-NOS...

A través de la web del Catà per informació general, tràmits de secretaria: preinscripcions, matrícules i altres gestions.

Al nostre INSTAGRAM @catamarqueting.

 

 

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e