El confinament no ens atura i gràcies a la gentilesa de la immobiliària Instal.la't hem pogut realitzar un webinar molt interessant. La vocació de servei i el tracte amb el client els pilars bàsics d'aquesta feina.

Llegeix més...

Ens visiten la Dolors Bartolí i en Jordi Costa per fer-nos una xerrada col·laborativa compartint la seva evolució personal i professional en el sector de les vendes i l'atenció al client.

Hem tingut la sort de poder visitar l'empresa Bode Masats i poder aprofundir sobre alguns temes que ja havíem explicat a l'aula: segmentació de mercat, venda relacional, qualitat, servei postvenda, etc.

 

El passat 7 de novembre vam fer una visita molt profitosa al REC.0 d’Igualada amb tot l'alumnat del Grau Mitjà d'Activitats Comercial. No ens ho podíem perdre!

Llegeix més...

Com el nostre alumnat de Grau Mitjà té l'oportunitart de cursar el cicle en la modalitat dual o en l'estàndard, l'alumnat de segon s'ha encarregat de resoldre els dubtes i les inquietuds dels de primer.

Com ja es tradició, el nostre alumnat col·labora embolicant i decorant la panera del sorteig de quart d'ESO. Aquest cop, hem apofitat per practicar més i n'hem engalanat d'altres.

Aprofitant que una bona colla d'exalumnes del nostre cicle estan treballant a Control després de la seva Formació en Centres de Treball, els hem fet una visita per conèixer de primera mà la seva experiència.

 

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e