QUI SOM?

El Departament de Comerç i màrqueting de l’Institut Guillem Catà, que és un centre públic que t’ofereix Cicles formatius de la família professional de Comerç i màrqueting a la Catalunya Central.

Som la Montse Coll, el Ferran Farràs, el Toni Galera, el Joan Garcia, l'Àngels Masats, el Joan Lluís Reig i el Toni Torné.

QUÈ FEM?

- Impartim el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats comercials (en format DUAL) i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de vendes i espais comercials.

- Les pràctiques en empreses poden ser remunerades a Grau Mitjà, si s’accedeix a la modalitat DUAL i, al Grau Superior a través de la beca de la Fundació Lacetània.

 

COM HO FEM?

- T’oferim una formació professional que prioritza la vessant pràctica amb l’objectiu d’ajudar-te en la teva incorporació al món laboral.

- Aportem a les empreses alumnes formats amb un sistema eminentment pràctic, basat en projectes que es treballen en empreses reals i també en simulacions dins dels tallers.

- T’oferim un contacte molt intens amb el món empresarial, a través de visites a empreses i amb xerrades de professionals de diversos sectors.

- I tot això ho fem a partir de treballs amb empreses reals del nostre entorn: estudis de mercat, treballs de màrqueting, aparadors en establiments de la zona, anàlisi i propostes de millora del marxandatge per a empreses diverses, etc.

          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e