Webinar professional de venda tècnica del sector immobiliari

El confinament no ens atura i gràcies a la gentilesa de la immobiliària Instal.la't hem pogut realitzar un webinar molt interessant. La vocació de servei i el tracte amb el client els pilars bàsics d'aquesta feina.

La Mònica Escalé, agent immobiliària amb una dilatada experiència, ha compartit amb nosaltres molts aspectes de la seva feina. L’alumnat partia de la base del coneixement de les qüestions tècniques de la venda en aquest sector, ja que s’han de dominar diferents disciplines, però la nostra interlocutora ens ha fet veure que el més important sempre són les persones, la millor estratègia de venda: la vocació de servei i el tracte amb el client.

Ha estat una estona molt enriquidora on l'alumnat de Grau Mitjà ha pogut formular tot tipus de preguntes per ampliar els seus coneixements d’aquesta unitat formativa, però sobretot, com ens ha dit la Mònica, hem vist que dedicar-se a aquest món és tota una “aventura”.

Genial la nostra primera experiència de Webinar professional. Un cop cancel·lades les Jornades Professional de la FP del Catà a causa del confinament, ens voliem treure el cuquet abans d’acabar el curs i ho hem pogut fer gràcies a la immobiliària @installat de Manresa, sempre disposats a col·laborar en la formació del nostre alumnat.

Moltes gràcies per ser-hi!Aula virtual 


 


          VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e