Tercera edició de la Setmana del Comerç

Després de dues magnífiques edicions a Santpedor, aquest curs ens estrenem participant a la nostra ciutat amb rècord d'establiments col·laboradors: una quinzena.

 

El divendres 22 de març es van presentar en roda de premsa les diferents iniciatives de la Setmana del Comerç de Manresa entre les quals hi trobem El Catà: de l'aula a la botiga! L'acció consisteix en la col·laboració dels alumnes que estudien 1er curs del CFGM d’Activitats Comercials de l’INS Guillem Catà amb el comerç del seu entorn.

El comerç acull un/a alumne/a durant les tardes de la Setmana del Comerç per tenir el seu primer contacte amb la realitat i el dia a dia del comerç. Aquest aprenent ajuda a l’establiment en les tasques que li són pròpies mentre pot aplicar allò que està estudiant a l'aula-taller.

Una quinzena de nois i noies participen enguany en aquesta acció, que no seria possible sense els establiments que hi han donat suport. Des d'aquí aprofitem per agraïr a tots ells la seva aposta i confiança en el jove alumnat de formació professional del sector del comerç del Guillem Catà.

EN PARLEN:

Som a l'agenda d'actes de la CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya)

Les associacions manresanes s'alien en la Setmana del Comerç

En marxa la 3era edició de la Setmana del Comerç a Manresa

 

Àngels Masats i Montse Coll
Tutores de FCT (Formació en Centres de Treball)Seguiment tutorsQuadern alumnatAula virtual


 


           VINE A VEURE'NS i no et perdis: MAPA
           C/ Rosa Sensat, 6-8 de Manresa (08243)

                     Telèfon: 93 877 37 05 | Correu-e